söndag 26 juli 2009

4 dayys in B-boda !

Hemmaaa!! kan väl erkänna lite smått att jag har saknat min egna säng och dator :) Har ju vart ute i blixterboda med mimi och suttit hundvakt!

Torsdag: Pappa skjutsa till Mimi Vid 13.00. Efter ett tag cyklade vi till ica i frövi och det va hur jobbigt som helst! men iaf så gick vi in på ica och köpte massa gourmémat (som alltid) sen cykla vi den lika långa och jobbiga vägen hem och gav hunden mat och sånt, lagade mat till oss själva sen blev det att kolla på alla sagan om ringen filmer. det tog ett tag men det va trevligt :P

Fredag: Mimi Fick en idé att åka till någon pool i rockhammar och bada. kosta bara 10 spänn!
så vi fick cykla dit och det va nästan lika jobbigt som till frövi. och såklart hade jag världens sämsta cykel där växeln hade fastnat på trögaste så jag fick lida till rockhammar och tillbaka. När vi kom hem grilla vi marshmallows ute vid deras lilla grillplats. det gick inte så bra till en början; elden ville inte brinna, Mimi fick damp, jag satt och åt halvt varma marshmallows och tillslut gick mimi och ringde hennes pappa så han kunde förklara för oss hur vi skulle göra. det blev att dra fram kolen och tändvätska(som tog flera år att hitta) men när vi väl skulle tända skiten gick det inte så efter ett tag tappa vi tålamodet och gick in och hämta ljus att elda över. men det skulle såklart blåsa som fan! men när vi väl fick ljusen att funka, började kolen och de också att "funka" eller vad man ska säga... men det gick bra tillslut :)
Lördag: Vi drog till rockhammar och köpte godis och shiet på nisses, fyfan va det regna!
och eftersom det inte åska gick vi över vägen och bada i poolen igen. förjävla skönt om du frågar mig! som tur kom solen fram tills vi skulle cykla hem, men otur fick jag såklart sista backen innan vi var hemma, för då jälvar ska hela jävla växlen paja! så det hängde sladdar och skit från hela cykeln och tramporna fastna en bråkdelssekund. men jag klara mig till huset så det var ju iaf bra :) När vi kom hem laga vi massa att äta och placera våra arslen framför tv:n och spelade Wii resten av kvällen/natten.
Söndag: Vaknade av att mimi stog vid sängkanten och förklara att hon har vart uppe sen 10.och blablabla (klockan var då 12)
gick ut med hunden, gjorde frukost och placerade arslerna framför tv:n och fortsatte spela Wii.
mamma och Pappa hämtade mig vid 4 och sen dess har jag suttit här.
trevligt..

Btw! Hunden käka igelkotte som försvann dagen efter. Nu är jag rädd för igelkottar! dom fräste åt Mimi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar